SLIDER

WELCOME

Lifestyle / Fashion / Beauty Blog

Hi! I'm a 23-year-old blogger living in Ljubljana. Stylist and video maker, currently running anablush.com


My Beauty Box

ENG

Good Morning! 

Today's post features a new launch in Slovenia - My Beauty Box. A monthly subscription box full of beauty goodies. October's Beauty Box contains Essie "Merino Cool" nail polish, Teapigs tea, Ginvera BB cream, Macadamia Deep Repair Mask deluxe size sample and Tattify tattoos. Great products to try out - very versatile and great for the autumn time. 
This post is therefore intended only for my Slovene readers, because it's a new launch and currently only available in Slovenia. 
However, do come back tomorrow for another exciting post. 
Happy Thursday! 

SLO 

V Slovenijo končno prihaja nova storitev, ki je drugod po svetu že dobro uveljavljena - mesečna škatla My Beauty Box. Oktobrski paket vsebuje 5 izdelkov, ki ustrezajo predvsem jesenskemu času. V Beauty Box-u se nahajajo: lak za nohte, bb krema, maska za lase, čaj ter začasni tattoji. Pri My Beauty Box-u mi je všeč predvsem to, da v paketu dobiš različne vrste izdelkov in ne samo kozmetike, saj lahko tako preizkusiš več različnih stvari hkrati. Poleg tega pa je tudi čudovito zapakirana! 

Essie's "Merino Cool" je lak v popolnem jesenskem, vijoličnem odtenku in je bil seveda že večkrat uporabljen v oktobru. Essie je moja najljubša znamka, zato sem bila zelo vesela novega laka, saj se bo "Merino Cool" odtenek odlično ujel z mojo ostalo Essie kolekcijo. 
Naslednji izdelek je ena izmed najbolj nagrajenih in visoko cenjenih bb krem na trgu - Ginvera BB krema, o kateri sem prebrala že vrsto odličnih blogerskih ocen, zato komaj čakam, da jo dodobra preizkusim. Ko bom opravila s testiranjem pa obljubim, da naredim celotno objavo namenjeno le tej bb kremi. 
Čaj zares obožujem, saj ga pijem prav vsak dan, jeseni celo večkrat na dan. Teapigs je izredno znana angleška znamka čajev z odličnimi ocenami. Teapigs čaj je kot nalašč za mrzle jesenske, zato sem vesela, da je bil dodan v izbor. Je odlična izbira za vse nas *tea loverje*. 
Macademia je še ena izredno priznana znamka za nego las. Njihovi izdelki za lase so odlični, predvsem v jesenskem času, ko se vreme začne postopoma ohlajati. Deep Repair masko sem pravzaprav kupila že sama, približno 6 mesecev nazaj in jo uporabljam 2x na teden. Maska je odlična za suhe lase kot so moji, saj so prestali že kar veliko barvanj. Ker pa je počasi že zmankuje, mi bo ta tester prišel še kako prav. Za viden in takojšen učinek je potreben le majhen nanos maske (približno velikost lešnika) na konice las, zato vam bo ta tester služil zelo dolgo. 
Še zadnji izdelek pa so majhni začasni tattoji, ki so bili pravi hit letošnjega poletja. Tattfy je ameriška znamka začasnih tattojev in nalepk za nohte. Začasni tattoji so super za popestritev vsakdanjega izgleda in so/bodo tudi v jesenskem času zelo priljubljen trend. 

My Beauty Box bo na voljo za naročanje v novembru! Zato vam predlagam, da si ogledate njihovo spletno stran in če vas zanima, jo čimprej naročite, da boste tudi vi vsak mesec z veseljem pričakali nov My Beauty Box!- a

4 komentarji

 1. Wau, tale škatlica je pa prva izmed vseh slovenskih poskusov, ki res zgleda vredna naročanja. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. I like the essie nailpolish and the macadamia hair mask :)

  OdgovoriIzbriši
 3. The box looks great! Love the color of the nail polish! :)

  helloitsjoann.blogspot.com

  -JoAnn

  OdgovoriIzbriši

© blush • Theme by Maira G.