SLIDER

WELCOME

Lifestyle / Fashion / Beauty Blog

Hi! I'm a 23-year-old blogger living in Ljubljana. Stylist and video maker, currently running anablush.com


Napovednik / Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Oktobrska edicija Mercedes-Benz Fashion Week-a Ljubljana se s programskimi, vsebinskimi in tehnološkimi novostmi med 22. in 24. oktobrom vrača v Cankarjev dom. Jesensko edicijo tedna mode lahko spremljate na Facebook strani MBFWLJ, kjer bo na voljo brezplačen ogled žive slike z modnih revij v 360 stopinjski tehniki.


Mercedes-Benz Fashion Award 

MBFWLJ bo v osrednji slovenski kulturni ustanovi podelil prestižno nagrado Mercedes-Benz Fashion Award. Žirija je izbrala deset finalnih del, eden izmed oblikovalcev pa bo prejel omenjeno prestižno mednarodno nagrado. Lani oktobra je nagrado prejela Sara Valenci, ki se je na majski ediciji omenjenega tedna mode predstavila s samostojno modno revijo. 

foto: Jani Ugrin 

Fotografska razstava: Modna fotografija skozi generacije 

Uradni otvoritvi bo sledila fotografska razstava treh mojstrov modne fotografije: Fulvia Grisonija, Saše Hessa in Petra Giodanija.

Modni performans hiše Gattinoni 

Mednarodna zvezda tokratne otvoritve bo modni performans hiše Gattinoni, ki je po vzponu v modna nebesa leta 2009 tudi uradno postala del italijanske kulturne dediščine. Kreacije italijanske hiše visoke mode Gattinoni, na katere prisega tudi ameriška zvezdnica Beyoncé, bodo kot vrhunec otvoritve tretje edicije #MBFWLJ predstavljene v obliki modnega performansa. Otvoritve se bodo udeležile številne medijske osebnosti, saj v Cankarjev dom prihaja največji modni in družabni dogodek v Sloveniji.

 vir: MBFWLJ

Oblikovalci 

Modne revije bodo sledile v nedeljo in ponedeljek. Ustvarjalna ekipa na oktobrski ediciji napoveduje izbor avantgardnih, progresivnih in klasičnih modnih oblikovalcev: AKULTURA, Cliché, Dajana Ljubičič, D'Alpaos, IVANMAN, MÊHLÊ, Natasa Persuh, SENS, Sofia Nogard, Susnyara, Tanja Zorn, Vlada Savić.

Okrogla miza: Modni film v oglaševanju 

V ponedeljek bo Aljoša Bagola, izvršni direktor agencije Pristop, gostil okroglo mizo z naslovom Modni film v oglaševanju, z dvema izjemnima sogovornikoma: Branimirjem Brkljačem in Davorjem Bruketo. Tokratni nosilec spremljevalnega programa – Wolfova 5 v sklopu oktobrske edicije MBFWLJ predstavlja nadarjeno študentko oblikovanja Izadoro Verlič in njeno kolekcijo Stranger to Stranger.

SPOMLDANSKA EDICIJA MBFWLJ 

Medtem ko čakamo na uradni začetek jesenskega tedna mode, sem za vas pripravila kratek pregled vseh mojih outfitov in nekaj utrinkov z zadnjega, spomladanskega tedna mode (vse podrobnosti o outfitih s spomladanskega tedna mode lahko najdete na povezavah pod kolažem)! 
Ta vikend nas vsekakor čaka izredno zanimiv modni program, ki nam bo zopet prinesel nove modne trende. Predstavila vam bom tudi mlado slovensko oblikovalko Marigone Gashi, ki je za jesensko edicijo MBFWLJ pripravila čudovite kose. Komaj čakam, da vam jih podrobneje predstavim! Sledite #MBFWLJ na družbenih omrežjih FacebookInstagramTwitter.

1 komentar

© blush • Theme by Maira G.